En nyhet og avsløring av ett mål i 2017

Jeg må bare fortelle dere som har lest bloggen min og vært med meg lengde, og alle dere andre dette her:

For nesten to uker siden var Magnus og jeg på ferie og Magnus fridde! :D 


Denne bloggen skal jo være treningsblogg, men måtte bare si det <3

 

Så til dette:

Første målet i 2017:

Jeg setter meg ofte mål og ikke alle går som jeg har tenkt, men de aller fleste. I fjor hadde jeg som mål å fullføre birkebeinertrippelen og gå ned i vekt (for dere som fulgte meg da, vet jo dette). Det å gå ned i vekt ble kjedelig og føltes unødvendig. Det var mye morsommere å trene masse med energi og faktisk klare treningsmålene mine. Og det er jo mye viktigere og sunnere. Mer om dette senere. 

I 2017 er mitt store mål satt til lørdag 19. august.

Jeg har nemlig meldt meg på Skåla opp! Dette er nord-europas tøffeste bakkeløp, er ca 8 km langt og det stiger ca 1800 høydemetere! Alle som deltar må også ha en sekk som veier minimum 2,5 kg. 


Det blir tøft, men jeg gleder meg. Treningen til dette blir helt anderledes enn slik jeg har trent til nå, så jeg må endre noen rutiner og vaner. Jeg må innse at jeg ikke kan trene alt på en gang, slik som jeg gjør nå? Dette er et mål jeg ikke kan trene halvveis til slik som jeg gjorde mot birken. Det krever mer spesifikk trening. Målet er bare å fullføre innenfor tiden som er satt. Er jo ingen bakkeløper, men forhåpentligvis endrer dette seg litt frem til 19. august. 

(lånt bilde fra google) 

Historie:

På 1848 meter over havet er ein på toppen av Skåla i Loen. I 1891 blei det bygd eit rundt tårn med 22 sengeplassar. Opphavsmannen var Hans Henrik Gerhard Kloumann, doktor av utdanning, med rekreasjon for kropp og sjel som grunnlag for byggverket.

I alle år har dette vore eit populært turmål, og mange har sprunge opp bakkane for å slå rekordane som går på folkemunne. Skåla er rekna som Norges høgaste fjelltopp som har foten i sjøen.

Jeg gleder meg veldig mye til dette, og treningsopplegget er snart spikret. Jeg har noen flere mål, som er satt isammengheng med dette, men det kommer senere. Jeg må bare være 110% sikker først. 

Har også en nyhet til som jeg snart kan fortelle dere! 

Ha en fin dag <3

 

#blogg #trening #bakker #helse #romantikk 
 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits